Runneby 31 augusti 2019

Här hittar du information om våra lopp

Våra lopp

Åttondelsmara

5,5 km
Ett lagom utmanande lopp för den som vill promenera, jogga eller springa en vacker bana som går längs med vår fina Ronnebyå. En klassisk sträcka att testa formen på.
145 kr

Kvartsmaran

10,54 km
Banan går genom större delen av Ronneby stadskärna, och ger dig även en tur genom det anrika bergslagen. Banan utmanar dig med 2 backar som checkar din mjölksyra tålighet.
195 kr

Halvmaran

21 km
En lurig bana som utmanar dig både fysiskt och mentalt. Från Brunnsparken upp till Kallinge Torg, tillbaka till Ronneby Torg, för att sen slingra sig ut till hamnen och tillbaka in i Brunnsparken.
345 kr 

Maraton

42,2 km

Runnebymaran delar bana med halvmaran från start fram till 18 km. Sedan fortsätter en mer utmanande och krävande del från ca 22 km till 27 km. Därefter blir det återigen en sväng uppom Kallinge på halvmara banan. Vid ca 40 km svänger banan av in på Metallgatan förbi Wellnessstudio, vidare in på Softcenter området och slutligen in i Brunnsparken och över mållinjen efter 42 195 meter.

525 kr 

6h Ultralopp

6h
En flack och varierad slinga genom Brunnsparkens promenadstråk. 70% grus, 20% asfalt och 10% gräs på en 1470 meters loop. Vätske- och energipåfyllning under loppet.
445 kr

Runnewalk

3h
Gå i 3 timmar i fantastisk miljö i Brunnsparken.
Slingan är ca 2 km som du går runt.
Reglerna är enkla, gå minst 1 timma för att få en medalj. Samtliga deltagare är tidchippade så du kan se dina tider.
Ta med hunden (kopplad) eller stavar om du vill.
195 kr

Bokar du för fler än dig själv på samma order? Ange namn, e-postadress och telefonnummer till de löpare du bokar för i fältet MER INFORMATION Avvisa