Runneby 1 september 2018

Här hittar du information om loppen och vad som händer i samband med evenemanget

Våra lopp

Halvmilen

5 km
Ett lagom utmanande lopp för den som vill promenera, jogga eller springa en vacker bana som går längs med vår fina Ronnebyå. En klassisk sträcka att testa formen på.
145 kr

Kvartsmaran

10,54 km
Banan går genom större delen av Ronneby stadskärna, och ger dig även en tur genom det anrika bergslagen. Banan utmanar dig med 2 backar som checkar din mjölksyra tålighet.
195 kr

Halvmaran

21 km
En lurig bana som utmanar dig både fysiskt och mentalt. Från Brunnsparken upp till Kallinge Torg, tillbaka till Ronneby Torg, för att sen slingra sig ut till hamnen och tillbaka in i Brunnsparken.
345 kr

6h Ultralopp

6h
En flack och varierad slinga genom Brunnsparkens promenadstråk. 70% grus, 20% asfalt och 10% gräs på en 1470 meters loop. Vätske- och energipåfyllning under loppet.
445 kr

Nytt för i år!

Nytt för i år!

Nytt för i år!

Barnloppet

2,1 km
Ett lopp med fokus på skratt och glädje. 50% gräs och 50% grus. Vatten serveras efter ca 1 km. Banan slingrar sig genom den vackra Brunnsparken, med full publikinsyn
genom hela loppet.
100 kr
Hela överskottet i Barnloppet går till Barncancerfonden.

Gratis inträde till Outletmässan

Samma helg som Runneby loppen går av stapeln arrangeras en helt ny och spännande mässa i Blekinge Convention Center. Loppens start- och målområde ligger i nära anslutning till mässan. Alla Runnebylöpare har gratis inträde till mässan. Passa på att göra outletfynd på produkter inom en varierande mängd kategorier. 

Bokar du för fler än dig själv på samma order? Ange namn, e-postadress och telefonnummer till de löpare du bokar för i fältet MER INFORMATION Avvisa